Over mijzelf

Ik sta voor ontwikkeling en mensen ondersteunen in het behalen van doelen. Alles staat in het teken van fysieke en mentale verandering en deze zo succesvol mogelijk laten verlopen.

 

Als Personal Trainer en Coach, help ik mensen bij het behalen van een veelheid aan doelstellingen. Dit varieert van afvallen, fitter worden of meer kracht opbouwen, tot een totale verandering van de huidige leefstijl. 

Als Personal Trainer en Psycholoog ben ik in staat een aanpak op meerdere elementen tegelijk, toe te spitsen. Hierbij komen veelal elementen uit je leefstijl, werk en persoonlijke leven samen.

Ik denk op een creatieve, praktische en doelgerichte manier, samen met jou na over een passende aanpak, die op een goede manier invulling geeft aan jouw wensen, behoeften en verwachtingen.

Trainen moet vooral erg leuk, motiverend en resultaatgericht zijn. Klanten die ik begeleid, of heb begeleid, vertellen je graag persoonlijk hoe zij het hebben ervaren. Lees hun referenties.

Neem vrijblijvend contact op en zie wat ik voor jou kan betekenen.

"Ik ondersteun mensen graag in hun ontwikkeling en bij het behalen van hun doelen.

 

Sven Kieft 

Personal Trainer - Coach

Ik ben in de volgende plaatsen werkzaam. 

 

Amsterdam,Zaanstad, Zaandam, Zaandijk, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Koog aan de Zaan, Westzaan. Alkmaar, Oostzaan, Wormer, Wijdewormer, Jisp, Neck, Limmen, Uitgeest, Heemskerk, De Rijp, Purmerend, Haarlem, Castricum, Beverwijk, Heemskerk, Alkmaar

In-life Personal Training en Coaching

Personal Training en Coaching

...aan huis... of op de locatie van jouw keuze!