Referenties

Wat klanten over mij zeggen:

Jan-Kees Meijer - Hoorn

Sven heeft mij in een jaar tijd van 50 jaar niet bewegen naar wekelijks sporten gebracht. Met als gevolg een fit lichaam, meer uithoudingsvermogen, beter in mijn vel zitten en vooral een plezierig gevoel.

Zijn werkwijze is persoonlijk en volledig gericht op het geen wat jij als klant nodig hebt en of aan kunt. Hij stimuleert vanaf het eerste begin en weet je elke keer weer een stap verder te laten zetten.

Er is in een jaar tijd nooit een moment geweest dat ik dacht een standaard training te krijgen. Het was altijd op mijn mogelijkheden van dat moment afgestemd.

Daarnaast is Sven een intelligente, plezierige persoonlijkheid die ook het sociale aspect van zo’n trainingsuur uitstekend weet in te vullen. Kortom een aanwinst voor een ieder die op een zeer persoonlijke manier aan een gezond lichaam wil werken.

 

Linda Brandjes - Assendelft

Beste Sven, je hebt mij zoveel meer gebracht dan alleen die kledingmaten en 27 kilo op de schaal minder. In het begin waren we vooral functioneel bezig, wat met name de nodige spierpijn en confrontatie opleverde.

Al snel stelde je, voor mij soms lastige vragen over doelen, eigen motivatie et cetera. Maar kijk eens hoe ver we gekomen zijn; ik durf het nu aan en geloof erin dat ik dit kan!

Jouw kracht zit in je puurheid, betrokkenheid en het luisteren en reflecteren, laat je dat nooit afnemen. Dank, dank dank!

Rob Bangert - Koog a/d Zaan

Het is alweer 2,5 jaar geleden dat ik mijn wekelijkse trainingen met Sven ben begonnen, en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. 

 

Aanvankelijk was het doel om me fysiek wat beter te ontwikkelen. Samen met Sven heb ik mij succesvol voorbereid op de ultra zware fietstocht De Marmotte, een dagtocht over 5 alpencols van de buitencategorie. Zonder intensieve training o.a. mijn buikspieren was dit zeker nooit gelukt.

 

De coaching van Sven is altijd positief en hij zorgt ervoor dat je het uiterste uit jezelf haalt. De oefeningen zijn divers en afwisselend en iedere week bedenkt hij wel weer een nieuwe oefening. Naast de goede sportcoaching is Sven een expert op het gebied van voeding.

 

Maar dit is slechts een van de onderwerpen waarover je met Sven goede gesprekken kan voeren. Sven heeft een brede interesse en dat maakt de coaching extra ontspannen en gewoon leuk! Met andere woorden: ik kan Sven als coach van harte aanbevelen!

Familie Bakx - Purmerend

Sinds augustus 2016 hebben wij, de familie Bakx uit Purmerend, de Personal trainer Sven Kieft gevraagd om ons te helpen bij het behalen van onze doelen. Tijdens zijn vrijblijvende intake werd ons al snel duidelijk dat Sven zijn motivatie om ons te willen helpen met onze doelen eerst in een goed plan samengevat moest worden, namelijk:

1) Advies in voeding

2) Advies in anders denken (mindset)

3) Bewegingsadvies op maat

 

Zijn persoonlijke en professionele aanpak heeft ons geholpen om onze doelen te bereiken.Tevens is een heel belangrijk aspect dat Sven altijd zijn afspraken na komt. Het is erg plezierig hoe Sven ons wekelijks weet te motiveren en vooral zijn partner oefeningen zijn een groot succes en doen wij met veel plezier.

Wij hebben in het verleden lange tijd op een sportschool getraind en dat leverde geen enkel resultaat op in vergelijking tot wat Sven ons laat doen. De trainingen aan huis zijn erg plezierig en zeker ook voor iedereen aan te raden. Heel efficiënt en reden om niet te sporten is uitgesloten!

Inmiddels zijn wij een half jaar in training bij Sven en vinden wij zijn trainingen zo leuk dat wij voorlopig nog even door gaan als hij dat ook nog leuk vind met ons!

Persoonlijkheid

Sven Kieft is een zachtaardige en resultaat gedreven personal trainer  100%

Resultaat gericht

Duidelijk actie plan om de doelen te behalen 100%

Advies in voeding

Geeft duidelijke en overzichtelijke adviezen en draagt bij aan een slanke lijn 100%

Advies in anders denken

Motivatie om een nieuwe levensstijl invulling te geven en te begeleiden bij moeilijke

momenten 100%

Bewegingsadvies op maat

Iedere week een hele leuke training en zeer afwisselend! 100%

Verbeterpunten:

Op dit moment zijn er geen verbeterpunten en vinden wij de trainingen erg waardevol! Sven, ga zo door!!

 

Familie Bakx uit Purmerend

Els Booij - Koog a/d Zaan

Een jaar of drie geleden kon ik mijn sokken niet meer aantrekken zonder eerst te gaan zitten en kwam ik niet uit bed door eerst zorgvuldig mijn benen naast bed te zetten. Ik voelde me 80 maar was nog maar 30. Twee jaar later zag ik weinig tot geen effect van alle oefeningen die ik tot dan toe van verschillende fysiotherapeuten en sportartsen had gekregen, en trouw had gedaan. Ik was bang dat mijn sportende leven op m’n 30e voorbij zou zijn en dat deed me heel veel verdriet.

 

Mijn laatste redmiddel was gericht te gaan trainen om mijn core spieren weer zodanig in conditie te krijgen dat ze mijn blessure kunnen opvangen. Ik zocht contact met Sven, omdat me dat nog niet in m’n eentje was gelukt. Nu, een jaar later, heb ik een enorme berg oefeningen om mee te variëren, heb ik nauwelijks meer fysiotherapie nodig, voel ik me sterker en fitter en kan ik weer nagenoeg pijnvrij sporten. En daar was het me uiteindelijk om te doen!

 

Wat me voornamelijk aanspreekt in de trainingen met Sven, is dat we lekker lol kunnen hebben maar tegelijk ook serieus aan de bak gaan. Daarnaast doet hij z’n best om de trainingen niet saai te laten worden. Voor mij zijn niet alle oefeningen een optie, maar toch heb ik in een jaar tijd nooit dezelfde training afgedraaid. Sven is voor mij, naast af en toe een stok achter de deur om naar de sportschool te gaan, een professionele sparringspartner waarmee ik kan lachen, toetsen en spiegelen.

 

Dat geeft mij een hernieuwd vertrouwen in mijn sportieve toekomst!

Ingrid Herrebrugh - Zaandijk​

Sven was mijn reddingslijn!

In december 2013 was ik echt tegen een depressie aan van ontevredenheid met mijn lijf. Te zwaar, daardoor pijnlijke klachten en gewoonweg niet bij machte om hier in mijn uppie aan te werken.

Was op kennismaking bij een sportschool, heb mijn probleem uitgelegd en gevraagd of er een persoonlijke begeleiding door de sportschool werd gegeven. Bij het gesprek was dit toegezegd, maar bij de 1e poging kreeg ik een A4 tje in mijn handen gedrukt en werd voor 20 min. op een fiets gezet. In die 20 min. is er niet 1x iemand wezen kijken. Nou dat was dus voor mij zeer duidelijk, dit gaat het niet worden.

 

Dan het internet maar op en zoeken naar een PT in de buurt van Zaandijk.

Sven spraak mij het meest aan in het lijstje van PT. Met name zijn ervaringen en kennis. Heb een HELP-mail gezonden, met kleine omschrijving van de problemen. Traag werkende schildklier, dus niet zomaar een dieet kunnen volgen, veel te zwaar (in 10 jaar tijd ruim 20 kilo aangekomen) en pijnlijke lichamelijke klachten.

 

Proefles gevolgd net ná de Kerst 2013. Het klikte goed. Ik had iemand nodig die mij pusht en dat lukt niet zonder klik. 4 januari 2014 zijn we voor 1x p/week begonnen. In mijn werkplaats, want ik heb een druk bedrijf en naar de sportschool heen en terug kost net teveel tijd. Mijn conditie was wel beneden peil, daar kwam ik op dat moment wel achter. Trainingsschema werd door Sven daarop aangepast en met 2 maanden zaten we op 2x p/week en (volgens mij elke maand) kon het schema zwaarder gemaakt worden.

Samen met Sven het eetpatroon bekeken en dat was een hele zoektocht. 

Maar uiteindelijk vorig jaar maart durfde ik Sven 'los te laten" en het op eigen kracht te proberen. Bijna 2½ jaar is Sven me blijven motiveren, heeft me af en toe goed de les gelezen (vooral qua eetpatroon) en me gesteund in de strijd tegen de kilo's en het opvoeren van de conditie.

Het is hem erg goed gelukt, want ik was weer trots op mezelf en weet dat het kan, maar ook dat het niet vanzelf gaat. Ik moet knoert hard werken om mijn conditie en gewicht op peil te houden.

Ik vind Sven een integer persoon, begaan met de cliënt, stimulerend, geïnteresseerd in de persoon achter de cliënt waardoor hij op maat gemaakte trainingsschema's aanbiedt welke steeds wijzigen, zodat het niet gaat vervelen.

 

Ik weet als ik het even niet zonder Sven ga redden, dat ik hem altijd zo weer benader om mij weer op gang te helpen.

Neem vrijblijvend contact op en zie wat ik voor jou kan betekenen!

"Ik ondersteun mensen graag in hun ontwikkeling en bij het behalen van hun doelen.

 

Sven Kieft 

Personal Trainer - Coach

Fitness
Voeding
Leefstijl

"Ik ondersteun mensen graag in hun ontwikkeling en bij het behalen van hun doelen.

 

Sven Kieft 

Personal Trainer 

Ik ben in de volgende plaatsen werkzaam. 

 

Amsterdam,Zaanstad, Zaandam, Zaandijk, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Koog aan de Zaan, Westzaan. Alkmaar, Oostzaan, Wormer, Wijdewormer, Jisp, Neck, Limmen, Uitgeest, Heemskerk, De Rijp, Purmerend, Haarlem, Castricum, Beverwijk, Heemskerk, Alkmaar

In-life Personal Training en Coaching

Personal Training en Coaching

...aan huis... of op de locatie van jouw keuze!