Pure Power       @home

Wilt u meer kracht in uw lichaam ontwikkelen en een betere balans in spierkracht tussen verschillende spiergroepen? U traint maximaal effectief en maakt gebruik van uw eigen lichaamsgewicht?

 

Wilt u sterker worden, zonder naar de sportschool te gaan en enorme spierbundels te ontwikkelen? Dan is het Pure Power programma iets voor u.

Pure Power is een uniek en specifiek trainingsprogramma dat draait om het trainen van de grote spiergroepen; zoals borst-, schouder- en rechte buikspieren. Door de uitgekiende methodiek traint u automatisch ook de kleinere spieren mee.

 

De kracht van zowel spieren, als pezen en aanhechtingen wordt vergroot door een geleidelijke opbouw van spanning in verschillende delen van het bewegingsapparaat.    

Fase 1. Tijdens de eerste 4 weken van het programma wordt een basis gelegd voor de correcte uitvoering van de bewegingen. Het lichaam krijgt tevens de kans om te wennen aan de bewegingen. 

Fase 2. In deze opvolgende, 8 weken durende fase, zal worden gewerkt aan verdere krachtopbouw. Dit gebeurt met behulp van een combinatie van dynamisch, statische en plyometrisch (sprong-) oefeningen.

Fase 3. Na afronding van fase 2, is er de keuze om het programma naar behoefte te verlengen. Behoefte en verdere doelstellingen zijn bepalend voor de aanpak.

Duur programma: 12 weken - met mogelijkheid tot verlenging

Aantal trainingen: 2-3 per week

Duur trainingen: 60 minuten

SUMMER-FIT

Maar liefst 5-10 kilo lichter!

- Intake

- 8x Personal Training 

- Voedingsadvies 

8 weken Programma

339,-  

Ik ben in de volgende plaatsen werkzaam. 

 

Zaanstad: Zaandam, Zaandijk, Wormerveer, Krommenie, Assendelft, Koog aan de Zaan, Westzaan. Oostzaan, Wormer, Wijdewormer, Jisp, Neck, Limmen, Uitgeest, Heemskerk, De Rijp, Purmerend, Haarlem, Castricum, Amsterdam, Beverwijk, Heemskerk, Alkmaar

Bedrijfsgegevens:

 

In-life

Prins van Oranjestraat 80

1531 GE WORMER

 

W: in-life.nl

E: svenkieft@gmail.com

T: 06 2209 1378

In-life Personal Training en Coaching

Personal Training en Coaching

...aan huis... of op de locatie van jouw keuze!